Όροι Χρήσης Ηλεκτρονικού Συστήματος Κρατήσεων

 

Γενικοί Όροι


Ο παρών δικτυακός τόπος
www.ateron.gr  («Site») ανήκει στην "Εταιρία" με την επωνυμία ΑΦΟΙ ΠΑΡΛΑΝΗ ΟΕ, που εδρεύει στo ΑΜΥΝΤΑΙΟ (1 ΧΛΜ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ), ΤΚ: 53200, ΑΦΜ: 084170005, ΔΟΥ: ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΤΗΛ: 2386020000

Η πραγματοποίηση κρατήσεων μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος κρατήσεων δωματίων του
www.ateron.gr συνεπάγεται πλήρη αποδοχή εκ μέρους σας των όρων που αναγράφονται:

Ασφάλεια

Το «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς on-line εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων του αριθμού της πιστωτικής κάρτας, του ονόματος και της διεύθυνσής σας, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλοιωθούν κατά τη μεταφορά τους στο διαδίκτυο.


Το πρωτόκολλο SSL είναι σήμερα το παγκόσμιο πρότυπο (standard) στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μια κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικά δεδομένα κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλοιωθεί κατά τη μεταφορά.

Προσωπικά Δεδομένα


Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνση κατοικίας σας, ο αριθμός του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιου άλλου τηλεφώνου θέλετε, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας), η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address), και, στην περίπτωση που επιλέξετε να πραγματοποιήσετε κρατήσεις μέσω πιστωτικής κάρτας, ο αριθμός και η ημερομηνία λήξεώς της.


Η «Εταιρία» και το «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» του
http://www.ateron.gr υπακούοντας πιστά στις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις συναφείς διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» του «Site» με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την «Εταιρία», τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κτλ.


Οι χρήστες μπορούν ανά πάσα στιγμή και εφόσον υπάρχει λόγος να προβούν στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που έχουν γνωστοποιήσει στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» (π.χ. του αριθμού της πιστωτικής κάρτας) ή ακόμη και στην ακύρωση χρήσης τους με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

 

Τρόποι Πληρωμής

Το «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» δίνει τη δυνατότητα των παρακάτω τρόπων πληρωμής:

1. Με πιστωτική κάρτα τύπου Visa

2. Με πιστωτική κάρτα τύπου MasterCard


Τιμές

Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.Διάφορα
 
1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατό να σας πιστοποιήσουμε την κράτησή σας, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της κρατήσεώς σας.

 
2. Δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας πελάτη: Το «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει την ευθύνη σας προς την Τράπεζα που έχει εκδώσει τις πιστωτικές σας κάρτες (για ποσό που προκύπτει από τη σύμβαση για την έκδοση της πιστωτικής σας κάρτας), σε περίπτωση που γίνει χρήση αυτής από μη εξουσιοδοτούμενο πρόσωπο (δόλια χρήση πιστωτικής κάρτας). Η ευθύνη αυτή καλύπτει μόνο τις περιπτώσεις που η μη εξουσιοδοτούμενη/δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για κρατήσεις στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα Κρατήσεων» δεν οφείλεται σε δικό σας σφάλμα ή αμέλεια. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε την απώλεια της πιστωτικής σας κάρτας να προβείτε σε ενημέρωση της εκδούσης Τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί αυτή και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτούμενα πρόσωπα. Σε περίπτωση δόλιας χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας, τα χρήματα που έχουν χρεωθεί στον Τραπεζικό λογαριασμό σας, θα επαναπιστωθούν ή θα σας επιστραφούν. 

3. Cookies: Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο «Ηλεκτρονικό Σύστημα